Sighisoara




Festivalul Sighisoara Medievala 2015

12 Iunie 2015

Festivalul Sighișoara Medievală a ajuns la cea de-a 23-a ediție. Festivalul va ține 4 zile, ultimul weekend din iulie, 23-26 Iulie 2015, fiind deopotrivă așteptat de turiștii culturali și de pensiunile din orașul-cetate. 

Tema anului acesta: Menestreli și Trubaduri - 5 secole de muzică și teatru medieval


Actualizare 17 Iulie 2015
Bucovina si Holloenek la Festivalul Sighisoara Medievala. Trubaduri si menestreli in programul editiei de anul acesta al Festivalului Sighisoara Medievala, eveniment ce se va desfasura in orasul nostru week-endul viitor. Vor urca pe scena festivalului : Nomen Est Omen ( cea mai veche trupa de muzica medievala din Romania), Truverii, Ad Hoc, iar capetele de afis vor fi Bucovina si Holloenek din Ungaria.

Actualizare 12 Iunie 2015
Festivalul „Sighișoara Medievală 2015” va fi organizat anul acesta în baza unui parteneriat între Primăria Sighișoara și Teatrul „Scena” din Tîrgu Mureș, transmite postul RadioSon Sighișoara. În cadrul unei ședințe de organizare a evenimentului, reprezentanții Primăriei Sighișoara au precizat că Asociația Turistică Sighișoara nu s-a mai arătat interesată de organizarea festivalului medieval. Pentru că este mai puțin de o lună până la organizarea evenimentului s-a cerut și sprijinul consilierilor sighișoreni, mai precis implicarea lor în organizarea festivalului. 

 
Aceștia se vor întâlni săptămâna viitoare într-o ședință extraordinară pentru a vota bugetul și regulamentul de organizare și desfășurare a festivalului. Pentru evitarea unor situații precum cea de anul acesta când organizarea festivalului este destul de întârziată, viceprimarul Ionel Gavrilă a venit cu propunerea înaintării unui proiect de hotărâre care să prevadă că aceiași organizatori să aiba posibilitatea organizării a trei până la cinci ediții ale festivalului medieval.
 



Daca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!




Poti citi in continuare







Elsig Computers



Radioson
Blues Festival


Transart




PRIVACY POLICY - GDPR



Update cookies preferences