Sighisoara




Earth Hour la Sighisoara - 28 Martie 2015

24 Martie 2015

 În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour.

Municipiul Sighișoara răspunde solidar eforturilor pentru un mediu mai sănătos, programând pentru 28 martie 2015 mai multe acțiuni care să marcheze Earth Hour 2015.
În colaborare cu Muzeul de Istorie și cu contribuția unităților de învățământ și a cetățenilor orașului, în 28 martie în Cetatea Sighișoara vor avea loc mai multe manifestări menite să marcheze Ora Pământului, după următorul program:
 
             09:00-13:00 – acțiuni de ecologizare în cartierele Sighișoarei, în apropierea unităților de învățământ. 
            20:30-21:30 – întâlnire în fața Turnului cu Ceas cu lumânări pastilă în borcane de sticlă; întreruperea iluminatului architectural în Cetatea Sighișoara; concert susținut de Fanfara Municipiului Sighișoara și parada ținutelor realizate din materiale reciclabile.
              21:30 -  deplasare pe traseul: Primărie, Biserica Mănăstirii, strada Cositorarilor, strada Școlii, Piața Cetății; construirea   Globului Pământesc  și închidere a Orei Pământului 2015 realizată de către Toboșarul Cetății.
 
 “Personal îi invit pe sighișoreni să se implice activ în aceste manifestări pe care Primăria împreună cu Muzeul de Istorie le organizează la Sighișoara la sfârșitul lunii martie.  Acțiunea are rolul de a aduce oameni cu valori și interese similare împreună și de a promova cauza de protejare a mediului. Sighișorenii se pot exprima în această direcție odată cu cetățenii ai orașelor din întreaga lume, prin participarea la manifestările pregătite pentru Earth Hour 2015 în Cetatea Sighișoara în 28 martie!”
 
Viceprimar,
Dan Eugen BÂNDEA
 
Sursa: sighisoara.org.ro



Daca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!




Poti citi in continuare







Elsig Computers



Radioson
Blues Festival


Transart




PRIVACY POLICY - GDPR



Update cookies preferences