Sighisoara




Inlocuire dale defecte trecere cale ferata Trandafirilor - 25-26 Martie 2015

24 Martie 2015

  În urma verificărilor efectuate în ultima perioadă, imediat după trecerea temperaturilor scăzute, la trecerile de nivel cu calea ferată, s-a constatat necesitatea înlocuirii unui număr de dale degradate din cuprinsul trecerilor la nivel cu calea ferată. Lucrările de înlocuire a dalelor defecte sunt compuse din următoarele operații principale:

- Scoaterea din cale a dalelor defecte;
- Înlocuirea eventualelor plăci metalice uzate de la traversele aflate în cale;
- Refacerea prismului de piatră spartă și umplerea golurilor dintre traverse pentru asigurarea patului de rezemare a dalelor;
- Compactarea balastului
- Montarea noilor dale în pasaj;
             Toate lucrările menționate se vor executa cu închiderea circulației trenurilor și cu închiderea circulației auto, alternative, pe câte un fir de circulație (soluție adoptată pentru a se evita închiderea totală a circulației auto). Semnalizarea zonei de drum în lucru va fi asigurată de Secția L 2 Sighișoara conform reglementărilor în vigoare.
           Pe raza Municipiului Sighișoara programul închiderilor de linie și a lucrărilor este următorul:
- În data de 25 și 26 martie 2015 între orele: 8,00 – 14,00 – T.N. km 296+214 intersecție cu strada Trandafirilor, Municipiul Sighișoara, zona Bărăgan (linia curentă I – 300)
- În data de 27 martie 2015 între orele 8,00 – 14,00 – T.N. km 296+214 intersecție cu str. Trandafirilor, Municipiul Sighișoara, zona Bărăgan (linia curentă II – 300).
 
Serviciul Relații Publice
Municipiul Sighișoara
 
Sursa: sighisoara.org.ro



Daca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!




Poti citi in continuare







Elsig Computers



Radioson
Blues Festival


Transart




PRIVACY POLICY - GDPR



Update cookies preferences