Sighisoara




Tabara de gatit interactiv – Sighisoara, noiembrie 2014

26 Noiembrie 2014

 Viata verde viu impreuna cu Alec Blenche – consilier in almentatie si stil de viata sanatos si Stefan Nita – raw chef, revin cu al doliea program de gatit interactiv dupa experienta minunata de anul trecut din Pedeal – citeste aici despre experienta taberei de la Predeal, noiembrie 2013.

 
Tabara se va desfasura in perioada28 noiembrie – 1 decembrie si va avea ca invitat cu totul special pe Ligia Pop. Anul acesta va primim in cetatea Sighisoara intr-o locatie deosebita cu o incarcatura istorica si culturala aparte, Casa Wagner. 
 
Casa Wagner -  Sighisoara
Casa Wagner – Sighisoara
 
Cateva din activitatile din tabara:
 
Gatim impreuna toate mesele si apoi mancam tot ce se prepara
Ne familarizam cu bucatria si hrana vie
Invatam cum sa ne organizam un meniu zilnic sanatos
Ne bucuram de o hrana delicoasa preparta chiar de noi
Invatam sa folosim ustensilele specifice bucatarie vegane si raw vegane
Invatam principii de baza in combinarea alimentelor si folosirea condimentelor
Invatam sa fim eficienti in folosirea resurselor din bucatarie
Invatam sa deshidratam si sa marinam legumele
Facem lapte si pateuri din nuci si semnite
Smoothie-uri, sucuri si budinci delicioase pentru adulti si copii
Prajituri, torturi si inghetate raw vegane
Supe, crème si feluri principale
Salate si dressinguri cu gust
Prezentari de nutritie si alimentatie
Activitati in cetate si imprejurimi.
Sesiuni de intrebari si raspunsuri cu specialistii si invitatii nostri.
Ligia Pop a facut lucruri minunate pentru comunitatea raw vegan din Romanaia si a reusit sa-si transforme pasiunea pentru gatit sanatos intr-o cariera armonioasa. Este primul raw food chef din Romania, sus?ine demonstratii culinare si organizeaza anual la Bucuresti, Raw Generation Expo, un eveniment national prin care promoveaz? un stil de viata sanatos. De asemenea, este gazda unor show-uri TV online („Ligia’s Kitchen“ si „De vorba cu Ligia“). A castigat, alaturi de alti 15 bucatari din lume, titlul interna?ional YouTube Next Chef. Este autoarea a sase carti: Pasi în lumea muzicii, Retete vegane fara foc, Germeni si vlastari. Surse de sanatate si energie,Deserturi pentru parinti si copii sanatosi si Jurnal de sarcina. Sfaturi pentru o nastere naturala si un bebe sanatos, sfaturi pentru o viata mai sanatoasa.ligia pop - raw generation
 
 
Ligia Pop este licentiata în muzica la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iasi si este profesoara de pian. Pentru mai multe detalii, vizitati website-ul ei oficial: ligiapop.com.
 
Ligia Pop va participa la o sesiune de intrebari si raspunsuri in cadrul taberei de gatit si impreuna vom discuta despre alegerile si schimbarile pe care fiecare dintre noi le poate face pentru a avea parte de o viata armonioasa.
 
Vom experimenta retetele preferate ale Ligiei cu indrumarea si sustinerea intregii echipe si vom invata cum putem realiza preparate delicioase.
 
Ne bucuram ca putem oferi primul program complet de gatit interactiv vegan si raw vegan din Romania si ca oameni deosebiti, carora le multumim si le daruim toata aprecierea noastra, sunt alaturi de noi.
 
Gandim totul ca un mic rasfat sanatos cu hrana de calitate, zambete si bucuria de a impartasi valori comune impreuna cu cei care aleg sa traiasca sanatos si  vor sa se cunoasca mai bine. Pentru ca privim viata ca intreg va incurajam sa veniti cu familia si copiii deoarece programul atinge si aspecte ale alimentatie sanatoase pentru cei mici. Copiii pana in 12 ani au acces gratuit la toate activitatile.
 
Echipa este formata din profesionisti in domeniul alimentatiei vegane si raw vegane cu experienta si implicare activa in acest stil de viata. Pentru mai multe informatii si inscrieri in program ne puteti contacta la:
 
adresa de email : programe@viataverdeviu.ro sau la telefon 0752 293 828 ( intre orele 10.00 – 19.00 )
 



Daca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!




Poti citi in continuare







Elsig Computers



Radioson
Blues Festival


Transart




PRIVACY POLICY - GDPR



Update cookies preferences