Sighisoara




Lady Transilvania 2013

12 dec 2013

      Anul 2013 este anul în care vestitul conte Dracula își va allege soața pentru un an de zile cu o lună și jumătate întârziere. Reținut în pelerinajele sale de-a lungul și de-a latul lumii, a ajuns într-un târziu și în orașul său natal Sighișoara acolo unde Societatea Transilvană Dracula are datoria de onoare să organizeze un concurs în care însuși contele să își aleagă partenera pentru viitorul an. Sigur că la fel ca întotdeauna, contele nu se va lăsa văzut decât la miezul nopții și numai de către aleasa sa, însă va fi în sala în care se va desfășura mult așteptatul eveniment, și va indica supușilor săi care vor face parte din juriu, care va fi preferata sa, împreună cu cele două doamne de onoare, care o vor însoții în cadrul ceremonialului de investitură cu titlul de contesă, pe cea care se va dovedi că are mai mult mister și bineînțeles mai multă nobiliaritate decât celelalte.
La fel ca în ultimii ani, evenimentul va fi găzduit de restaurantul Del Conte din Sighișoara și se va desfășura sâmbătă 14 decembrie de la ora 17.00. Probele pe care frumoasele aspirante la titlul de Contesa de Casa Dracula vor trebui să le susțină vor fi, ținuta de zi, lenjeria intimă, ținuta de seară și nu în ultimul rând o proba în care fetele vor avea posibilitatea să își demonstreze abilitățile artistice sau practice. Pentru cei care vor dori să ia parte la acest eveniment, organizatorii s-au gândit să le ofere o surpriză specială anul acesta și să le de-a posibilitatea tuturor să-și aducă aminte că dansul este cel care unește două suflete în foarte multe cazuri, așa încât vor avea posibilitatea să danseze pe ritmurile muzicale ale anilor 80 și nu numai. Atmosfera de poveste va fi întregită de tombolele surpriză, dar și de ținutele pe care fetele le vor prezenta și care vor putea constitui, cadouri de Crăciun sau Revelion din partea soților iubitori. De asemenea cu această ocazie vor fi lansate stiluri de coafură și machiaj  moderne, ceea ce pot să trezească interesul doamnelor pregătite să întâmpine Sărbătorile de iarnă cât mai provocator posibil.
Așadar, Sighișoara devine în acest sfârșit de săptămână capitala frumuseții și a eleganței, prin evenimentul care adună tot ceea ce găsim mai frumos, mai elegant și mai nobil.

Ionela Costea – JSR 



Daca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!




Poti citi in continuare







Elsig Computers



Radioson
Blues Festival


Transart




PRIVACY POLICY - GDPR



Update cookies preferences